Stiri

ALTEN România devine AGILE

București, 14 ianuarie: ALTEN România și Kepler își unesc forțele sub emblema ALTEN România, parte a grupului internațional ALTEN, pentru a crește calitatea experiențelor de lucru și pentru eficientizarea proceselor de business.

Începând cu luna ianuarie ALTEN România & Kepler anunță tranziția către practici și o cultură organizațională de tip Agile, ceea ce înseamnă că activitatea va fi desfășurată în divizii, în loc de companii. De asemenea, vor fi fluidizate procesele decizionale, funcțiunile lucrând într-un mod colaborativ și orientat spre rezultate, cu raportare directă în interiorul diviziilor.

Ne-am îmbunătățit capabilitățile și am definit două divizii principale, axate pe inginerie și IT, care sunt pregătite să colaboreze îndeaproape cu parteneri din țară și străinătate pe proiecte de ultimă generație. Pentru a sprjini modul de lucru Agile, departamente transversale precum cele de Contabilitate, Resurse Umane, Dezvoltare Internă, Comunicare & Marketing vor deservi drept resurse importante pentru cele două divizii.

Cele două divizii/linii de business ale ALTEN România vor fi:

  • Divizia ALTEN TECHNO care oferă servicii de inginerie în diferite sectoare, cum ar fi industria auto, aeronautică, căi ferate și energie.
  • Divizia ALTEN KEPLER care oferă servicii de dezvoltare software, analize de afaceri și tehnice, suport, întreținere și monitorizare pentru clienții naționali și internaționali din domeniile telecomunicațiilor, bancare și farmaceutice.

Prin tranzitarea către o cultură organizațională de tip Agile, ALTEN România își dorește să obțină o echipă colaborativă de profesioniști cu înaltă calificare și cu experiență, pentru a oferi servicii de cea mai bună calitate clienților. De asemenea, ne dorim creșterea eficienței prin fluidizarea experiențelor și a expertizei prin ruperea barierelor clasice organizaționale. Modul de lucru Agile este un mod de lucru cu care suntem familiarizați de mult timp prin prisma proiectelor mari din divizia de IT pe care le coordonăm în acest fel. Tranziția spre o organizație Agile vine așadar ca un pas natural și este implementată la nivelul întregii organizații.” A declarat Axel Girardetti, Director ALTEN pentru Europa Centrală și de Est.

Tranziția către cultura Agile pornește de la elementul central “echipă”, care subliniază importanța antreprenoriatului și a colaborării, impunând transparență și comunicare între toate părțile implicate.
Printr-un mod de lucru Agile, echipele de lucru vor avea mai multă autonomie, o flexibilitate sporită în luarea deciziilor și un sprijin ridicat din partea funcțiunilor de suport.

***

Despre ALTEN România

ALTEN România, parte a Grupului ALTEN, oferă suport pentru strategiile de dezvoltare ale clienților săi în domeniul inovării, sistemelor de cercetare și dezvoltare și IT din 1996. Din 2019, compania cuprinde două divizii specializate pe capabilitățile sale principale: Inginerie - ​​ALTEN TECHNO și IT - ALTEN KEPLER.

Despre Grupul ALTEN

Lider mondial în Inginerie şi Consultanţă Tehnică (ICT), prezent în 20 de țări, Grupul ALTEN realizează proiecte de inginerie şi dezvoltare pentru marii clienţi industriali mondiali din telecomunicaţii şi sectorul terţiar. Angajații săi au abilitățile și capacitățile necesare pentru a acoperi întregul ciclu de dezvoltare și pentru a oferi o gamă largă de servicii, de la consultanță în tehnologie până la outsourcing de proiecte.

Ne gasesti si aici

Contact

BUCURESTI - OREGON Park, Sos Pipera, nr 46D-46E-48, Cladirea B, etaj 5, sector 2, 020309
Tel: +40 (0)21 310 03 37 
Tel: +40 (0)21 409 58 00
Fax: +40 (0)21 310 03 38 office@altenromania.ro

TIMISOARA – Strada Palanca nr. 2, corp B, etaj 2, office 21 (reper - Piata Unirii), Timisoara, Judet Timis, cod postal 300048
Tel: +40 (0)256 430 028

SIBIU - Strada Constantin Noica, Nr. 54, Et. 2
Tel: +40 (0)369 435 671

IAȘI - ALTEN Delivery Center Strada Mitropolit Varlaam, nr. 54, Nicolina Business Center, et.8,România
Tel. : +40 (0) 372 40 14 67

PITESTI - Strada Banu Maracine nr 1, Pitesti, Judet Arges, cod postal 110194
Tel: +40 (0) 248 223 182

CRAIOVA - Strada Ion Maiorescu nr. 4, Cladirea PROIECT CRAIOVA, corpul B, et. 6, Craiova, Judet Dolj, cod postal 200760
Tel: +40 (0)251 417 741

CLUJ-NAPOCA – Strada Cotita nr. 9, Co-working Silicon Forest, Cluj-Napoca, Judet Cluj, cod postal 400104

SC ALTEN SI TECHNO ROMANIA SRL
CUI 7012150
J40/1228/1995